BORGES VET

Professionals i instal·lacions per arribar a un bon diagnòstic

Laboratori Radiologia Quiròfan Consulta

Serveis i especialitats

Medicina Interna

És l’especialitat més àmplia, inclou: malalties endocrines, respiratòries, infeccioses, digestives, urinàries, immunomediades i hematològiques. A Borges Vet disposem dels coneixements i equipament necessari per tal de diagnosticar i tractar el teu animal.

Dermatologia

És una de les especialitats que més casos ens reporta i, per tant, ens obliga a estar contínuament actualitzades en aquest camp. A la nostra clínica podem realitzar totes les proves necessàries per a arribar a un diagnòstic: citologies, raspats, anàlisis sanguinis i d’orina, panells d’al·lèrgies, biòpsies, cultius…

Oftalmologia

A Borges Vet podem diagnosticar i tractar la gran majoria de patologies oftàlmiques, ja sigui mèdicament o quirúrgicament. Tot i així, si un pacient requereix proves més complexes o cirurgies complicades, oferim l’experiència d’un especialista extern que acudeix a la nostra clínica.

Odontologia

La salut bucal és molt important, l’acumulació de tosca pot provocar malalties a nivell sistèmic, a part de mal alè i dolor en menjar. Et recomanem quina profilaxi dental és l’ideal per a la teva mascota i, en cas necessari, realitzem higienes dentals i extracció de peces.

Cirurgia de teixits tous

Disposem d’anestèsia inhalatòria i quiròfan equipat per a realitzar la majoria d’operacions que necessiten els nostres pacients: esterilitzacions rutinàries o per patologies, oncològiques, biòpsies, oftalmològiques, ferides…

Neurologia

Oferim diagnòstic de gran part de patologies neurològiques i tractament mèdic. En casos més complexes que requereixen proves avançades o tractament quirúrgic, disposem de servei extern on derivar.

Nutrició

El teu veterinari és l’únic indicat per aconsellar-te sobre quina dieta és la millor per al teu animal, tant si es tracta de manteniment, com si és per ajudar a controlar una malaltia: obesitat, dermatitis, reaccions adverses a l’aliment, diabetis, insuficiència renal, hepàtica o cardíaca, problemes urinaris…

Medicina preventiva

És la part més important de la nostra feina, ja que ens permet previndre molts problemes en el futur i, sobretot, evitar que els nostres companys ens puguin encomanar alguna malaltia: desparasitacions, vacunes, identificacions i documents.

Geriatria

Amb l’edat apareixen diferents tipus de malalties i a Borges Vet treballem per a prevenir el màxim possible. Si no és factible, arribar al diagnòstic el més aviat possible per tal que l’animal que porta acompanyant-te tants anys, tingui el màxim d’esperança de vida i, sobretot, de bona qualitat.

Pediatria

Establim les desparasitacions i pautes vacunals més adients per al teu petit, així com l’alimentació i resolem tots els teus dubtes sobre l’arribada a casa del nou membre de la família.

Etologia

Molts dels problemes etològics tenen una base mèdica que justifica la conducta: primer descartem que no hi hagi una patològia prèvia i, si hi és, li posem tractament. Finalment establim les pautes de conducta i tractament adequats.

Diagnòstic per imatge

L’aparell de raigs X ens permet diagnosticar múltiples patologies tant de teixits tous com de traumatologia.

Laboratori propi

A les nostres instal·lacions disposem de laboratori que ens permet, en cas de necessitat, obtenir resultats en molt poc temps. Tenim els millors equips per a la realització d’anàlisis sanguinis (hemogrames, bioquímiques, electròlits, hormones i tests ràpids), anàlisis d’orina, de femtes i citologies. Si hem de realitzar alguna prova més concreta, oferim els avantatges de treballar també amb un laboratori de referència, amb els millors experts en la matèria.

Hospitalització de dia

Sempre que el teu animal ho necessiti, comptem amb servei d’hospitalització de dia. En tot moment estarà sota supervisió quan es recuperi d’una cirurgia o anestèsia, i també si se li han d’administrar fluïds o medicaments.

Botiga especialitzada

A la nostra botiga trobaràs tot tipus d’accessoris per a la teva mascota: collars, arnesos, corretges, alimentació, joguines, productes d’higiene…

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

botiga_04

consulta

façana_02

porta_consulta_03

quirofan_03

quirofan

recepcio_01

Tienda

sala espera gat

sala espera gossos

Consulta

Consulta

Consulta

Laboratorio

Quiròfan

Consulta

Borges Vet

Tenint cura dels teus

Clínica Veterinària Borges Vet ofereix servei a les Borges Blanques i a tota la comarca de les Garrigues. L’amor pels animals i el respecte als sentiments dels seus propietaris és la nostra raó de ser.

ESPECIALITATS

Medicina interna, preventiva, geriatria, pediatria, dermatologia, oftalmologia, odontologia, etologia, nutrició i neurologia.

SERVEIS

Laboratori propi, radiologia, hospitalització de dia i cirurgia de teixits tous.

BOTIGA ESPECIALITZADA

Disposem de botiga especialitzada amb tot tipus d’articles i productes per a la teva mascota.

Contacta
amb nosaltres

ADREÇA

Raval del Carme, 108 · 25400 · Les Borges Blanques · Lleida

973 143 590

645 783 282

HORARI

DL a DV: 09:30h - 19:00h

Escriu-nos

Truca'ns

973 143 590

Visita'ns

Raval del Carme, 108 

Les Borges Blanques

“Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19”