BORGES VET

Estan en bones mans

Passió per la nostra feina Formació constant

EQUIP

Lídia Cano Gorgues

Veterinària col·legiada

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2009, des que tinc memòria, que els animals són la meva passió i de ben petita que ja em volia dedicar a curar-los. Tinc una àmplia experiència en atenció al client gràcies a les feines que vaig desenvolupar mentre estudiava i pràctiques de veterinària en hospitals de referència. Quan vaig acabar la llicenciatura, vaig treballar en vàries clíniques abans d’obrir la Clínica Veterinària Borges Vet al 2012.

El fet que hagi gaudit estudiant de manera innata, fa que l’actualització de coneixements mitjançant formacions contínues sigui una forma de vida per mi.

La meva altra passió és l’esport i gaudeixo combinant-lo amb els meus gossos, practicant mushing.

Marta Peguero Piquer

Veterinària col·legiada

Llicenciada per la Universidad de Zaragoza al 2014, em vaig incorporar a Borges Vet al 2019. Els últims anys de carrera ja vaig realitzar múltiples pràctiques a diferents clíniques i hospitals optant per la clínica de petits animals com a futur professional.

He treballat a clíniques de la província de Barcelona i Lleida realitzant visites rutinàries, cirurgies i urgències.

M’apassiona la cirurgia i, més recentment, l’oftalmologia, àrees en què estic formant-me constantment.

JÈSSICA QUESADA PARRA

Auxiliar veterinari

Titulada en àmbit sanitari des de 2015. Amb experiència al sector sanitari i en atenció al client per les diferents feines que he exercit, però cap relacionada amb el món veterinari. Des de petita m’apassionen els animals de companyia, de fet, a casa en tenim una gran varietat.

Per això, al 2022 vaig decidir fer de la meva passió personal, la meva professió, el dia que vaig tenir l’oportunitat d’incorporar-me a Borges Vet, on ara tinc el meu objectiu fixat: continuar formant-me per oferir una millor assistència al dia a dia. 

Rosa Cedeño Alay

Neteja

Amb la frenètica activitat diària de Borges Vet, la Rosa és l’encarregada de deixar les nostres instal·lacions impecables i en perfectes condicions per poder oferir als nostres clients un servei de màxima qualitat.

Sóc una amant incondicional dels animals i tinc família nombrosa: una parella canina i un gat.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

botiga_04

consulta

façana_02

porta_consulta_03

quirofan_03

quirofan

recepcio_01

Tienda

sala espera gat

sala espera gossos

Consulta

Consulta

Consulta

Laboratorio

Quiròfan

Consulta

Borges Vet

Tenint cura dels teus

Clínica Veterinària Borges Vet ofereix servei a les Borges Blanques i a tota la comarca de les Garrigues. L’amor pels animals i el respecte als sentiments dels seus propietaris és la nostra raó de ser.

ESPECIALITATS

Medicina interna, preventiva, geriatria, pediatria, dermatologia, oftalmologia, odontologia, etologia, nutrició i neurologia.

SERVEIS

Laboratori propi, radiologia, hospitalització de dia i cirurgia de teixits tous.

BOTIGA ESPECIALITZADA

Disposem de botiga especialitzada amb tot tipus d’articles i productes per a la teva mascota.

Contacta
amb nosaltres

ADREÇA

Raval del Carme, 108 · 25400 · Les Borges Blanques · Lleida

973 143 590

645 783 282

HORARI

DL a DV: 09:30h - 19:00h

“Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19”